Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hoe Verander Je Land In App Store

Famous Hoe Verander Je Land In App Store 2022. Zodra je backpack of working holiday avontuur begonnen is, kun je tegen de raarste. Open de app opdrachten en tik rechtsboven op het plusje.

Hoe Verander Ik Van App Store englshmaft
Hoe Verander Ik Van App Store englshmaft from englshmaft.blogspot.com

Selecteer vervolgens de’ gegevens wissen ‘ optie om de cache en gegevens te wissen. De functie is ook handig voor wie regelmatig voor zijn of haar werk naar een ander land reist, want nu kan je snel specifieke apps uit dat land gebruiken. Het land in je account kan niet worden.

Op De Site Van Ipad Academy Vind Je Een Duidelijke Handleiding


Smartphone geheel loskoppelen van google. Antwoorden (1) in de apple store kan je je land/regio niet veranderen. Kies je voor één apple id en ga je het land of de regio wijzigen, dan neem je de volgende stappen:

En Dat Gaat Alleen Als Je Een Account Hebt In De Nederlandse App Store.


Gratis of niet maakt niets uit. U wordt aangeraden om uw regio alleen te wijzigen als u voor langere tijd in een ander land of een andere regio verblijft. Hoe verander je je netflix naar een ander land?

Als Je Eenmaal Een Ander.


Daarom moet u het juiste land selecteren wanneer u de google play store op uw. Wat ik gedaan had om ',t te fixen was naar de instellingen app te gaan, dan naar itunes en app stores. Dan klik je op je.

Echter Is De Vraag Hoe Kun Je Snel En Eenvoudig Je Itunes Account Wisselen Binnen Ios.


De functie is ook handig voor wie regelmatig voor zijn of haar werk naar een ander land reist, want nu kan je snel specifieke apps uit dat land gebruiken. Open de app opdrachten en tik rechtsboven op het plusje. Dit is mogelijk en laat ik zien in de app op je telefoon.

Auf Der Nächsten Seite Tippt Ihr Dann Auf „Land Oder Region Ändern“ Und Wählt Das Jeweilige Land (In Unserem Fall Die Usa), Dessen App Store Ihr.


Om de taal te wijzigen in de app store zul je je landinstellingen moeten aanpassen. Zelf de regio van google play veranderen. Zoek via het zoekvenster naar ‘open app’ en tik hierop onder de.

Post a Comment for "Hoe Verander Je Land In App Store"